De DNWG Infra Vakopleiding is een BBL-opleiding op MBO 2 of 3 niveau. Tijdens deze opleiding leer jij alles over het werken in de infratechniek. De opleiding duurt 2 jaar. Rond je de opleiding succesvol af, dan heb jij daarna een vaste baan bij DNWG in het vooruitzicht!

 

DIVO leerlingen DNWG

Kun jij op alle punten hieronder “Ja!” zeggen?

  • Je hebt minimaal een vmbo-diploma;
  • Je bent geïnteresseerd in techniek;
  • Je wilt werken en leren;
  • Je bent een buitenmens en zit niet graag binnen.

Ja? Dan ben jij onze perfecte kandidaat!

DIVO leerlingen kabels DNWG

Wat bieden we jou

  • Een goed salaris;
  • Een volwaardige MBO-opleiding tot monteur (niveau 2 of 3);
  • Bij succesvolle afronding van je opleiding vooruitzicht op een vaste baan in een leuk team bij DNWG;
  • Het beste gereedschap, de beste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), een tablet en een mooi kledingpakket;
  • Volop doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke en ervaren collega’s.
Jij maakt het als leerling monteur

Als leerling volg je de MBO-opleiding tot monteur elektriciteit of gas/water(niveau 2 of 3). Eén dag in de week zit je op school en de rest van de week werk je als leerling monteur, onder begeleiding van een ervaren monteur. Zo breng je wat je hebt geleerd direct op een veilige manier in praktijk!

 

Het opleidingstraject

Jaar 1: leren in de praktijk

Veiligheid is van groot belang voor onze organisatie. Wanneer je start zal je dan ook eerst alle veiligheidsopleidingen doorlopen. Zo zorgen wij ervoor dat jij veilig aan het werk kunt. Wij zeggen niet voor niets. Wij werken veilig of we werken niet.

Tijdens het eerste jaar ga je één dag in de week naar school om theorielessen te volgen en je krijgt daarnaast nog verschillende praktijkdagen in onze bedrijfsschool. De overige dagen ga je onder begeleiding van een ervaren monteur aan de slag in de praktijkruimte.

 

 

 

 

Jaar 2: vakkennis opdoen

Ook in het tweede jaar loop je mee met een ervaren monteur. In dit jaar ga je je kennis verbreden en verdiepen. Je werkt veel samen met je collega’s op de afdeling Storingen en Onderhoud.

Net als tijdens het eerste jaar ga je ook het tweede jaar één dag in de week naar school. Daarnaast ga je onder begeleiding van een ervaren monteur buiten aan de slag.

Zo kan je de ene dag bezig zijn met het onderhoud, en ben je de volgende dag ons elektriciteits- of gas netwerk aan het uitbreiden waarbij tussendoor altijd een storing op de loer ligt. Zo leer jij on the job de kneepjes van het vak, en zal je zien dat het ook geen 9 tot 5 baan is.

Na het succesvol afronden van niveau 2 kun je doorstromen naar niveau 3.

DNWG bus

Nu reageren en laten zien wat je in huis hebt?

Ben je enthousiast geworden en wil jij opgeleid worden tot monteur?  Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. We nemen snel contact met je op over de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Solliciteren

Nog vragen?
Voor vragen kun je bellen met Patricia Post op 0627275280.