Beloning

Bij DNWG krijgt iedere medewerker een BenefitBudget. Dit is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop jouw salaris. Jij bepaalt zelf aan welke arbeidsvoorwaarden je het BenefitBudget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren als je maandelijks een extraatje kunt gebruiken. Of je koopt extra verlofdagen als je meer vrije dagen wilt.

Loopbaanontwikkeling

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding of wil je verder groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling? Bij DNWG vinden we het belangrijk dat onze medewerkers nadenken over over waar ze heen willen, in je huidige baan, je carrière en je leven. Kansen genoeg en het is aan jou om ze te grijpen!

Vakantiegeld, ADV, verlofdagen

Het vakantiegeld bij DNWG bedraagt 8% van jouw bruto salaris. Dit geld is onderdeel van je FlexBudget. Je bent dus flexibel in het moment van uitbetalen van je vakantiegeld, maar je kunt het ook voor andere doeleinden gebruiken.

Mobiliteit

Voor DNWG is mobiliteit een belangrijk gegeven. Medewerkers beginnen hun werkdag vaak met reizen van hun huis naar kantoor of andere werkplek. En ook tijdens en na het werk vinden veel reisbewegingen plaats. DNWG is in beweging en dat geldt dus ook voor het onderwerp mobiliteit. Zo kan je bij DNWG gebruik maken van de NS-Business Card. Met deze faciliteit stimuleren we het gebruik van OV ten opzichte van de eigen auto.

Fitnessregeling

DNWG levert graag een bijdrage in het bevorderen van de gezondheid en conditie van werknemers. DNWG stimuleert werknemers te gaan sporten bij een sport-/ fitnesscentrum door een bruto vergoeding toe te kennen van € 135,- over een periode van 12 kalendermaanden.

Gezellige werksfeer

Bij DNWG heerst er een informele werksfeer. Er zijn korte lijnen tussen de verschillende afdelingen en ieder weet elkaar te vinden.

Werk/privé goede balans

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij je werktijden. We werken 8 uur per dag. Afhankelijk van je functie en werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om af en toe thuis te werken

Pensioenregeling

Zodra je bij DNWG in dienst komt, bouw je pensioen op bij het bedrijfspensioenfonds ABP. DNWG betaalt een groot deel van de premie en je kunt ook nog kiezen voor aanvullend pensioen. Zo ben je later verzekerd van een goed pensioen.

Eindejaars uitkering, resultaatdeling

De resultatendeling is een collectieve, variabele beloningsvorm waarmee medewerkers meer betrokken worden bij de bedrijfsvoering en het bedrijfsresultaat. De resultatendeling wordt jaarlijks uitbetaald na vaststelling van de jaarrekening.

Collega telefonist DNWG

Groei & Ontwikkeling

Bij DNWG vinden we het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Dankzij je opleidingsbudget zijn er allerlei mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook van je collega’s. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker nadenkt over waar je heen wilt. Er zijn kansen genoeg en het is aan jou om ze te grijpen.

DIVO leerlingen DNWG

Opleidingsmogelijkheden

Naast werkgever bieden wij als DNWG ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan. We hebben een eigen DNWG Infra Vakopleiding waar we je opleiden van leerling tot monteur. Daarnaast hebben alle medewerkers een opleidingsbudget met allerlei mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Ontdek DIVO